n° visites: 358792   |    |  Avís legal
 


HISTÒRIA


Estructuras y Obras la Roca es va fundar l´any 1984 amb una estructura totalment familiar que continua vigent fins l´actualitat. L´empresa avala una dilatada trajectòria dintre del món de la construcció que abarca tant l´obra pública com privada, posicionant-nos dintre del sector com una de les empreses més reconegudes a l`àmbit local del Vallès Oriental.

La nostra empresa disposa d´un equip de persones altament qualificat que contribueix a que la filosofia de l´empresa es basi en un tracte totalment personalitzat als nostres clients i com a premisa principal podem afirmar que treballem per la millora continuada a la gestió empresarial, la formació al personal, la gestió de la qualitat i el respecte al medi ambient, així com la seguretat en el treball i prevenció de riscos laborals.

El nostre compromís és oferir als clients un servei basat totalment en la confiança que garanteix la nostra àmplia experiència i capacitat d´adaptació als canvis de l´entorn, projectant una imatge diferenciada en el sector que té com a lema “Construir en base a la feina ben feta”.